• Waarom ons?

 • Wij nemen de kozijnen mee!

 • Zeer scherpe tarieven

 • Streeploos, Brandschoon en Glashelder

T.P. glazenwasser in Den Bosch

T.P. glazenwasser Den Bosch is een professioneel glazenwasbedrijf dat raampartijen en bijvoorbeeld zonnepanelen van woonhuizen en bedrijfspanden en instellingen reinigt. Wij mogen bijvoorbeeld hotels, winkels, kantoren en scholen tot onze klanten rekenen, maar ook vele particulieren. Het team van T.P. glazenwasser bestaat uit ervaren, professionele medewerkers dat onder diverse omstandigheden werkt. Grote hoogten noch grote projecten vormen een probleem voor ons, wél een mooie uitdaging. Wij werken – afhankelijk van de situatie – met een telescopisch wassysteem, hoogtewerkers, steigers en de ouderwetse ladder. Om beschadigingen te voorkomen, plaatsen wij ons materieel nooit tegen schilderwerk of andere kwetsbare oppervlakken. 

 

T.P. glazenwasser voor milieuvriendelijke glasbewassing

De laatste decennia is duurzaamheid hoog op de agenda komen te staan van politiek en bedrijven. Ook binnen de glasbewassing zijn er producten en materialen ontwikkeld die het milieu zoveel mogelijk sparen. Eén van die ontwikkelingen is het gebruik van osmosewater. Dit gefilterde, zuivere water trekt als het ware het vuil aan en spoelt het weg. Zonder het gebruik van reinigingsmiddelen. Bij sterk vervuilde ruiten is het gebruik van reinigingsmiddelen soms wel nodig, wij gebruiken in dat geval biologisch afbreekbare middelen die op ecologische wijze zijn geproduceerd. Op deze wijze dragen wij ons steentje bij aan een evenwichtig milieu.

 

Dáárom T.P. glazenwasser:

 • Transparante tarieven: al vanaf 10 euro.

 • Voor brandschone ramen, inclusief kozijnen en ventilatieroosters.

 • Niet alleen voor uw ramen, ook voor zonnepanelen kunt u bij ons terecht.

 • Wij werken met milieuvriendelijke middelen.

 • Wij gebruiken de nieuwste materialen en technieken.

 • Grote hoogten vormen geen probleem voor ons.

 • Wij nemen met plezier ook grote projecten aan.

 • Voor eenmalige en periodieke reiniging.

 • Wij houden van ons vak én van glas.

 

T.P. glazenwasser voor particuliere en zakelijke klanten

Zoekt u een glazenwasser voor het reinigen van de ramen van uw woning? Of bent u op zoek naar een glazenwasser voor een bedrijfspand of (openbare) instantie? T.P. glazenwasser staat voor u klaar. Hoe uitgebreid of beperkt de klus ook is, wij besteden alle nodige zorg aan het schoonmaken van uw ruiten, kozijnen en zonnepanelen. Dat kan op periodieke basis, maar ook een eenmalige grondige reiniging van uw raampartijen is mogelijk. Dat laatste bijvoorbeeld bij de oplevering van een pand of als de ramen na langdurige leegstand erg vervuild zijn. U kunt ervoor kiezen alleen de buitenkant van de ramen te laten lappen, alleen de moeilijk bereikbare ramen of alle ramen van binnen en van buiten. Wij maken een overeenkomst op maat op en houden met ons werk- en tijdschema rekening met uw wensen.

 

Wij houden van ons vak én van glas

Er bestaan veel soorten ramen, van enkelvoudige ruiten van getrokken glas tot modern isolerend dubbel glas. Getrokken glas is het glas dat een vertekening geeft. U kent het misschien nog van vroeger of van die mooie, monumentale panden. Dit glas werd gemaakt vóór de ontdekking van een ander procedé, namelijk het uitstorten op een bad vloeibare tin. Dit is floatglas, het spiegelgladde glas dat tegenwoordig massaal geproduceerd wordt. T.P. glazenwasser herkent de soorten glas en reinigt deze met liefde en kennis van het materiaal.

Glasbewassing voor particulieren

Al vanaf € 10,- uw ramen gewassen!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!