• Waarom ons?

 • Wij nemen de kozijnen mee!

 • Zeer scherpe tarieven

 • Streeploos, Brandschoon en Glashelder

T.P. glazenwasser in Kerkdriel

T.P. glazenwasser is als glazenwasbedrijf werkzaam in Kerkdriel en omgeving. Een team van professionele, ervaren medewerkers lapt uw ramen snel en streeploos en vergeet daarbij de kozijnen niet. Want hoelang kunt u nu genieten van schone ruiten als bij de eerste de beste regenbui het vuil van de kozijnen over de ramen stroomt? Ook ventilatieroosters in raampartijen maken wij natuurlijk schoon. T.P. glazenwassers werkt voor particuliere klanten, maar ook voor bedrijven en instellingen. Met de juiste materialen kunnen wij raampartijen op grote hoogte aan. Daarvoor gebruiken wij bijvoorbeeld hoogtewerkers, een telescopisch wassysteem en zelfs steigers. In andere gevallen staan wij gewoon op de ladder. Wij zorgen ervoor dat deze materialen nooit tegen een kwetsbare ondergrond – zoals uw schilderwerk – steunen, zodat beschadigingen worden voorkomen. 

 

T.P. glazenwasser houdt rekening met het milieu

Een van de belangrijkste manieren om het milieu zoveel mogelijk te sparen, is door weinig reinigingsmiddelen te gebruiken. En toch zorgen wij dat de ruiten brandschoon worden. Dat kan omdat wij materialen en technieken gebruiken die geen of weinig reinigingsmiddelen vragen. Osmosewater – zeer zuiver, gefilterd water – is daar een voorbeeld van. Als wij toch reinigingsmiddelen gebruiken, zijn deze uitgezocht op eigenschappen en samenstellingen die het milieu niet of nauwelijks belasten. Zo toont T.P. glazenwasser zijn verantwoordelijkheid en zorg voor de toekomst. 

 

Daarom T.P. glazenwasser Kerkdriel

 • Onze tarieven zijn glashelder: al vanaf 10 euro.

 • Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen.

 • Grote projecten vormen geen probleem.

 • Wij maken ook zonnepanelen schoon.

 • T.P. glazenwasser zorgt voor schone kozijnen en streeploze ruiten.

 • Wij houden rekening met het mileu.

 • Wij gebruiken de modernste technieken en materialen.

 • Onze medewerkers houden van hun vak.

 

Het reinigen van ruiten voor particulieren en bedrijven

Het reinigen van ruiten is een steeds terugkerende handeling. Net als elke schoonmaakklus. Voor u kan dit een tijdrovende en intensieve klus zijn die u graag aan een ervaren en deskundige glazenwasser overlaat. We kunnen daartoe een contract opmaken voor het periodiek reinigen van uw ramen en kozijnen. Maar ook een incidentele grondige reiniging behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het opleveren van nieuwbouw of renovatie. Voor bedrijven en instellingen doen wij meestal het binnen- en buitenwerk. We stellen daarbij – samen met u – een tijdschema op zodat onze werkzaamheden die van u, uw medewerkers en bezoekers niet doorkruizen of hinderen. 

 

Wij houden van ons vak

Ja, wij houden van ons vak. Van het streeploos schoonmaken van verschillende soorten ramen. Of het nu om het getrokken glas van monumentale panden gaat, glas in lood ramen, dubbel HR glas, enkele ruiten, gelaagd glas of zonwerend glas, we maken ze allemaal met zorg én plezier schoon. Ook kunt u bij ons terecht voor het schoonmaken van zonnepanelen. Wilt u graag weten wat wij voor de verschillende mogelijheden in rekening brengen? U kunt daartoe online een offerte aanvragen. U kunt ook langskomen op ons kantoor, of u kunt ons geheel vrijblijvend uitnodigen zodat uw glazenwasser in Kerkdriel ter plekke de situatie kan beoordelen en u kan adviseren over de beste optie.

Glasbewassing voor particulieren

Al vanaf € 10,- uw ramen gewassen!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!