• Waarom ons?

  • Wij nemen de kozijnen mee!

  • Zeer scherpe tarieven

  • Streeploos, Brandschoon en Glashelder

T.P. glazenwasser voor Zaltbommel en omgeving

T.P. glazenwasser is een modern glazenwasbedrijf met een ouderwetse liefde voor het vak. Onze professionele medewerkers hebben veel ervaring met het reinigen van raampartijen, inclusief de kozijnen en eventuele ventilatieroosters. Wij werken daarbij onder uiteenlopende omstandigheden en met steigers, telescopische wassystemen, hoogtewerkers en natuurlijk ook de gewone ladder. Grote projecten en grote hoogten vormen een mooie uitdaging voor ons team, nooit een probleem. Bij onze werkzaamheden houden wij rekening met schilderwerk en andere kwetsbare oppervlakken. Om beschadigingen te voorkomen laten wij onze ladders en ander materiaal daar nooit tegen rusten. Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen, waarbij elke klant kan rekening op onze zorgvuldige aanpak.

 

T.P. glazenwasser gaat voor duurzaamheid

Voor de reiniging van raampartijen, schuifpuien en bijvoorbeeld zonnepanelen gebruiken wij bij voorkeur geen reinigingsmiddelen. Omdat wij met de nieuwste technieken en middelen werken, kunnen wij garanderen dat schoon ook werkelijk schoon is. Een van de mogelijkheden is het gebruik van osmosewater. Dit is heel zuiver water dat door speciale filtering onder hoge druk, vrij is van bacteriën, kalk, zouten en andere onzuiverheden. Osmosewater heeft daardoor een sterk oplossend vermogen en trekt als het water vuil aan en neemt dat mee. Ramen die worden gereinigd met osmosewater, drogen streeploos op. Bovendien is het oppervlak door het osmosewater vuilafwerend geworden.

 

Daarom T.P. glazenwasser Zaltbommel

  • Glasheldere tarieven, al vanaf 10 euro.

  • Voor streeploze ramen en brandschone kozijnen.

  • Ook voor zonnepanelen kunt u ons inschakelen.

  • Voor particulieren, instellingen en bedrijven.

  • Grote hoogten en grote projecten vormen geen probleem.

  • Wij gebruiken moderne, milieuvriendelijke middelen en technieken.

  • Wij hebben liefde voor ons vak én voor glas.

 

Wij reinigen ramen van woningen, bedrijfspanden en (openbare) instellingen

T.P. glazenwasser lapt de ramen en etalages van winkels, de ramen van bijvoorbeeld zorginstellingen, van fabrieken en bedrijfspanden, van hoge flats en laagbouwwoningen. Wij kunnen dit eenmalig doen – bijvoorbeeld bij de oplevering van nieuwbouw – maar ook kunnen we een overeenkomst sluiten voor periodiek onderhoud. Zo’n overeenkomst maken we op maat, afhankelijk van uw wensen. Wij kunnen bijvoorbeeld alleen moeilijk bereikbare ramen voor u doen of alle ramen, en alleen aan de buitenkant of ook aan de binnenkant. Voor zakelijke klanten nemen wij vaak het binnen- én buitenwerk voor onze rekening. Daarbij stellen we een werkschema op dat rekening houdt met werk- of openingstijden, zodat u en uw medewerkers of klanten geen hinder van ons ondervinden.

 

T.P. glazenwasser heeft liefde voor glas

Glas is een prachtig materiaal! Al een paar duizend jaar voor het begin van onze jaartelling werd glas gemaakt en bewerkt. Rond het begin van onze jaartelling maakte men voor het eerst kleine plaatjes glas door het vloeibare materiaal op een platte steen uit te storten. Tegenwoordig wordt vlakglas gemaakt door vloeibaar glas op vloeibaar tin uit te gieten, dit is het zogenoemde float glas. Getrokken glas – de vertekenende ruiten die je nog ziet in monumentale panden – wordt volgens een ander procedé gemaakt. Welke soort glas T.P. glazenwasser ook schoonmaakt, wij doen het met liefde!

 

Glasbewassing voor particulieren

Al vanaf € 10,- uw ramen gewassen!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!